DOK2404

Eerste woonlocatie in Rijnhaven

In het transformatiegebied Rijnhaven ontwikkelt HendriksCPO samen met Ruimtemaken BV een stoer woongebouw met comfortabele appartementen in verschillende groottes.

In het transformatiegebied Rijnhaven ontwikkelt HendriksCPO samen met Ruimtemaken BV een stoer woongebouw met comfortabele appartementen in verschillende groottes. De appartementen worden ontwikkeld in eigen beheer en voor eigen risico. Medio Mei 2017 is het verkoopproces gestart, de bouw is voorzien vanaf april 2018. 

DOK2404 komt aan de Energieweg , waar nu nog de firma Wortman een meubelmakerij en -winkel heeft. Het hout is een mooie historische verwijzing. Ooit was hier de Mastenfabriek van de familie van der Neut gevestigd. Die historie van water, hout en maakindustrie komt terug in DOK2404: met het licht hellende dak heeft het gebouw de vorm van een werf. En onder die hellende kap bevinden zich mooie hoge appartementen. In de ruime woningen op de begane grond kan ook worden gewerkt.

In DOK2404 is ruimte voor 28 woningen rond een groene binnenhof. Op de begane grond komen stadswoningen met twee lagen. Dit zijn ruime woningen met een flexibele plattegrond, waar ook gewerkt kan worden. Op de verdiepingen komen appartementen met een oppervlakte van 80 tot 150 m2. De appartementen hebben extra grote terrassen die op de zon en het water zijn georiënteerd. Parkeren kan veilig op de begane grond van het gebouw.

De eerste tientallen geïnteresseerden hebben zich al aangemeld. Donderdag 29 juni is het eerste woonpanel voor geïnteresseerden.

Noot voor de pers, niet voor publicatie

Hendriks CPO